KUŞADASI BLD Haber Girişi : 06 Haziran 2022 11:55

BÜYÜKŞEHİR İLE SÖKE ÇİÇEK AÇIYOR

BÜYÜKŞEHİR İLE SÖKE ÇİÇEK AÇIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte park ve yeşil alanlarda bakım ve temizlik çalışmalarına hız verdi.Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, Söke Atatürk Parkı'nda çiçeklendirme çalışması yapıyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi yaz mevsimine girilmesiyle birlikte kentin dört bir tarafını çiçeklerle donatıyor. Söke Atatürk Parkı'nda da çalışmalarına başlayan Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri vatandaşların daha güzel bir ortamda vakit geçirmesi için var gücü ile çalışıyor.

SÖKE HER GEÇEN GÜN GÜZELLEŞİYOR
Bayanlardan oluşan 15 kişilik çiçek dikim ekibi parka 3 çeşit çiçek dikiyor. Kadife çiçekleri, sarı ve mor bir de cam gözü cinsi çiçekler bayanların maharetli ellerinden toprakla buluşuyor.Söke Atatürk Parkı'na toplamda 500 kasa çiçek dikilecek.

ÇALIŞMALAR ATATÜRK PARKI İLE SINIRLI DEĞİL
Dikim ekibi Atatürk Parkı'ndan sonra Yenikent Harikalar Parkı, Türkan Saylan Parkı ve Demokrasi Meydanı'nda da çiçeklendirme çalışması yapacak. Söke'nin parkları ve caddeleri düzenli olarak, Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı'na bağlı ekiplerin yaptığı bakım, temizlik ve peyzaj çalışmalarıyla çok daha güzel görünüyor.