SİYASET Haber Girişi : 12 Aralık 2022 09:55

BU YÜRÜYÜŞ İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜDÜR

BU YÜRÜYÜŞ İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜDÜR

CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Dursun Evren Akçaalan yazılı bir açıklama yaparak, " Akılcı bir ekonomi yönetimine katılıyorsanız, Çevreyi önemsiyorsanız, eğitim ve sağlık için daha çok bütçe ayrılsın istiyorsanız bize katılın." diye mesaj verdi.

Akçaalan'ın basın açıklaması şöyle:

Gençler, Chp iktidarında iktidar değişti, ülkeye bolluk bereket geldi, huzur geldi, hak hukuk adalet geldi diye yetinmeyeceksiniz. Nerede hata görürseniz, özgürce eleştireceksiniz. Eleştirmekten korkmayacaksınız. Saray rejiminde gençlere eğlence yok. 
Genç arkadaşlarımızın yüzde 70'i yurt dışına gitmek istiyor. 550 bini gitti bile.

Türkiye değişime hazır. Çiftçimiz, işçisi, memuru, bürokratı, esnafı, sanayicisi, tüccarı, ithalatçısı, turizmcisi, taksicisi bu değişime hazır. Bu değişime gençler hazır, kadınlar hazır. Biz bu değişime hazırız. 

BİZE KATILIN !

Akılcı bir ekonomi yönetimine katılıyorsanız, Çevreyi önemsiyorsanız, eğitim ve sağlık için daha çok bütçe ayrılsın istiyorsanız bize katılın. Çocuklarınızı bu ülkede tutmak istiyorsanız bize katılın. İsraf haramdır, yandaş kayırmak haramdır diyorsanız bize katılın. Asgari ücretli açlık sınırına mahkum olmasın diyorsanız bize katılın. Çocukların geleceğini düşüyorsanız bize katılın. Komşusu aç yatarken tok yatan bizden değildir felsefesine inanıyorsanız bize katılın. Bu ülkede barış istiyorsanız, aş, iş istiyorsanız bize katılın. Kamu yönetiminde liyakat olsun diyorsanız bize katılın. Herkesin inancına, yaşam tarzına saygı duyulmasını istiyorsanız bize katılın.