MANŞET Haber Girişi : 18 Mayıs 2023 11:47

Bir annenin feryadı

Bir annenin feryadı
Bir annenin feryadı

Bir Annenin Feryadı 

Merhaba, ben SMA Fikret Karan Tuncer'in Annesi.

"Yalvarıyorum size duyun sesimizi evladımızın vakti yok.Kas kayıpları ilerliyor kaybedecek bir gün bile yok.Karan'ı sadece siz kurtarabilirsiniz .Lütfen oğluma yardım edin eriyip gidiyor gözlerimizin önünde."

Zor anlar..çaresiz zamanlar ..korkular..gözyaşları... Ama hiç vazgeçmedik..Karan' da vazgeçmedi, küçücük bedeniyle hep savaştı  Karan'ın kocaman bir ailesi oldu..Hepimiz bir olduk..Karan'ı seven ona nefes olmak isteyen gönüllülerimizle bu savaşı kazanabiliriz.

Henüz 5 ay 3 haftalık bir bebeğim. Ailem 24 günlükken SMA TİP 1 hastası olduğumu öğrendi. Babam Nizamettin Tuncer, annem Şefika Tuncer ve abim bana kavuşacakları için çok heyecanlanmıştı ancak bu talihsiz hastalıkla yüzleşmek  zorunda kaldılar. Milas’ın en küçük ve ilk erken tanı konmuş bebeğiyim. SMA eğer tedavi edilmezse ilerleyici hale gelen ve mevcut motor becerilerinin de kaybedilmesine, yani kas erimesine yol açan bir hastalıktır. Bu hastalığın yurt dışında onaylanmış bir gen terapi tedavisi “ZOLGENSMA” adlı ilacı bulunuyor. Bu benim tek şansım ve bu tedaviyi alabilmek için çok az zamanım var. Ben de diğer arkadaşlarım gibi yürümek, koşmak, zıplamak istiyorum. Adıma bir bağış kampanyası açıldı şu anda % 57 seviyesine geldik. Hem bağışlarınızla hem de çevrenize duyurarak bana destek olabilirsiniz. Mücadelemde uzattığım elimi tutabilirsiniz. 
Hepinize çok teşekkür ederim.

https://instagram.com/sma_karan_umutol?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

PROFİLDEKİ LİNKTEN IBAN NUMARAMIZI KOPYALAYABİLİRSİNİZ...
VALİLİK ONAYLI
BAĞIŞ HESAP BİLGİLERİ ( TÜRKİYE İŞ BANKASI)
Alıcı: FİKRET KARAN TUNCER
Açıklama: KARAN