EKONOMİ Haber Girişi : 31 Mayıs 2023 16:58

Başkan Sakalar Ankara’da

Başkan Sakalar Ankara’da

TOBB 79. Genel Kurulu için Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar, Meclis Başkanı Veysel Kara ve TOBB Delegesi Coşkun Kuru Ankara’ya gittiler.

TOBB 79. Genel Kurulu için heyecan dorukta. Türkiye'nin her bölgesinden genel kurul için Başkan ve Delegeler Ankara'ya gittiler. Söke'den de Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar, Meclis Başkanı Veysel Kara ve TOBB Delegesi Coşkun Kuru Ankara’ya gittiler.

Düzenlenen programın ilk gününde TOBB İkizkuleler’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Hizmet Şeref Belgesi Ödül Töreni’ni gerçekleştirildi. Birlik Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yaptığı konuşmada “Milletimize taahhüdümüz olsun 365 Oda ve Borsamız ile birlikte Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında daha huzurlu, daha mutlu ve daha müreffeh bir Türkiye için dün olduğu gibi bugün ve yarın da emek verecek, çalışacak, üreteceğiz.

Allah bu ülke için emek veren, alın ve akıl teri döken herkesin başarılarını daim kılsın.” dedi.

Ardından İş dünyasına ve ülkeye hizmetlerde bulunan üyelere Hizmet Şeref Belgeleri takdim edildi. Programın ikinci gününde Genel Kurul gerçekleştirildi. 365 oda borsanın Yönetim Kurulu Başkanları ve Delegelerinin oy kullanımı işlemine geçildi.