SİYASET Haber Girişi : 30 Mayıs 2022 19:03

BAŞKAN ÖZCAN, "YOLCULUK YAKIN METİN YAVUZ, YOLCUDUR ABBAS BAĞLASAN DURMAZ"

BAŞKAN ÖZCAN,

Ak Parti Milletvekili Metin Yavuz'u eleştirdiği basın açıklamasında CHP Söke ilçe Başkanı Ali Kemal Özcan şunları kaydetti:

AKP’nin Aydın vekili Metin Yavuz konuşmuş. Peki nerede? Her zaman yaptıkları gibi, devekuşu misali kafalarını gömdükleri körler sağırlar meclislerinde. Kendi aralarında. Vatandaşın içine çıkacak yüzleri var mı? Yok... Esnafa “hayırlı işler” diyecek cesaretleri var mı? Yok.
Varsa yoksa eyyam, varsa yoksa cambaza bak cambaza… Metin Efendi, sen de diğerleri gibi taş üstüne taş koymadan gelip geçiyorsun bu siyaset âleminden. Allah çarşına pazar verdi mi vekilliğinde biz bilmeyiz. Ama bildiğimiz, şu kısacık siyasi ömründe ne adının ne de soyadının tek bir kişi tarafından bile hatırlanmayacak oluşu. Milleti soktuğunuz ekonomik krizden sorumlu olduğun. Siyasi beceriksizlikte numunelik olduğun.
Bak Euro yine 18 liraya dayandı, mazot neredeyse 25 lira oldu. Sen hala hangi yüzle millete seçim mesajı veriyorsun.
Bu Aydın halkı 2019’dan beri kafanıza vura vura sandıkta Hanya’yı Konya’yı anlatıyor size ama sende motor tek silindirli herhalde anlayamadın gitti.
Bu şehir AKP belediyeciliğinden kaçmadan evvel, kendi belediye başkanınız sizden usanıp kaçmıştı. Unuttun mu? Hoş o zamanlar sen siyaseten portakalda vitamindin. Abilerine sor, anlatsınlar.
Yatırım demişsin gel sen bir daha ki ay mesela tekstil alanına da yatırım gör. Sizin tabirinizle bir yuvarlan bakalım oralarda.
Velhasıl-ı kelam hakikaten boş teneke gibisin, devamlı tıngırdama. Millet size yerelde hep bileti kesti, şimdi genel seçimlerde rezervasyonunuzu yaptı bile. Yolculuk yakın Metin Yavuz. Sevsen de sevmesen de yolcudur Abbas bağlasan durmaz.