MANŞET Haber Girişi : 09 Haziran 2022 10:14

BAŞKAN ÖZCAN,” YILLARDAN BERİ GELEN BU SORUNUMUZU ÖZLEM BAŞKANIMIZ ÇÖZÜME KAVUŞTURUYOR,ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

BAŞKAN ÖZCAN,” YILLARDAN BERİ GELEN BU SORUNUMUZU ÖZLEM BAŞKANIMIZ ÇÖZÜME KAVUŞTURUYOR,ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun Söke İlçesi Yenicamii Mahallesi'nde bulunan Tariş'in eski arazisi üzerine yapacaklarını müjdelediği park ve otopark projesi için ilk adım atıldı. Çalışmaların başlamasının kendilerini sevindirdiğini belirten Söke Terziler ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Metin Özcan,Bizim en büyük yaramıza merhem oluyorlar.Halkımız ve dışarıdan gelen misafirler otopark sorunundan dolayı AVM' lere gidiyorlar. Bu proje ile bu sorunumu ortadan kalkacak. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ediyorum."dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı çalışan mimar ve mühendisler ile birlikte Tariş’in eski arazisi üzerine yapılacak park ve otopark alanı için incelemelerde bulunarak, parkın ilk projesini çizdi.
Sökeli esnafların en büyük sorunlarından biri olan otopark sorununu kökten çözecek olan proje ile artık vatandaşlar alışveriş için AVM'lere gitmek zorunda kalmayacak.

BAŞKAN ÖZCAN:"YILLARDAN BERİ GELEN BU SORUNUMUZU SAYIN BAŞKANIMIZ ÇÖZÜME KAVUŞTURUYOR,KENDİSİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Söke Terziler ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Metin Özcan, projeyi çok önemsediklerini ve büyük bir heyecanla beklediklerini belirterek, vatandaşların artık pazardan daha rahat alışveriş yapacağını, çünkü araçlarını rahat park edemedikleri için çoğunlukla AVM ve marketleri tercih etmek zorunda kaldıklarını ifade etti. Başkan Özlem Çerçioğlu'na yaralarına merhem olduğu için çok teşekkür eden Başkan Özcan," Bizim en öncelikli sorunumuz Otopark sorunuydu. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu sağ olsun 2 yeni otopark için çalışmaları başlatıyor. Zirai donatım depolarında yapılacak olan otoparkın ihalesinin bu ay yapılacağını ve eski Tariş arazisinde yapılacak park ve otopark projesinin de başladığını öğrendim. biz çok sevinçliyiz. Bizim en büyük yaramıza merhem olacak. Özellikle yaz aylarında Söke'ye dışarıdan gelen misafirlerimiz otopark sorunundan dolayı AVM' lere gidiyorlar. Bizim çarşı ve pazar esnafımız bu yüzden mağdur oluyor . Çarşıda yapılacak olan bu büyük proje sayesinde misafirlerimiz Söke çarşısında rahatça gezip alışverişlerini esnaflarımızdan yapacak. Esnaflarımız için yararlı bir hareketlilik olacak. Halkımız en büyük sorun otopark olduğu için AVM'lere gidiyorlar. Oralarda otopark sorunu yok. Yıllardan beri gelen bu sorunumuzu Sayın Başkanımız çözüme kavuşturuyor. Böylelikle esnafımıza çok artı değer katmış olacak. Bu Söke'nin ekonomisine çok büyük bir katkıdır. Böyle bir sorunu çözüme kavuşturan Sayın Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etmekten başka söyleyecek bir şeyim yok. Sağ olsunlar çözüme kavuşturuyorlar. Çok teşekkür ediyorum." dedi.