MANŞET Haber Girişi : 07 Temmuz 2022 09:18

BAŞKAN ONDÖRT YAZILI AÇIKLAMA YAPTI

BAŞKAN ONDÖRT YAZILI AÇIKLAMA YAPTI

Söke Kent Konseyi Başkanlığı  olarak 30 Haziran 2022 tarihinde Novada Kavşağı  sorununa yönelik yapmış olduğumuz  paylaşım ile ilgili yanlış anlaşılmalar olduğu görülmüştür.
Yaptığımız paylaşım tekrar incelenirse tamamen hemşehrilerimizi bilgilendirmeye yönelik bir açıklama olduğu anlaşılacaktır.
29 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirdiğimiz olağan genel kurulumuzda  almış olduğumuz karar doğrultusunda konunun muhatabı olan Karayolları Aydın Şube Şefliğine  Novada kavşağından kaynaklı yaşanan sorunlar ve  çözüm isteği talebinde bulunulmuş sonrasında Kent Konseyimizin sosyal medya hesabından yapılan başvuru talebi kamuoyu ile paylaşılmıştır.
Kent Konseyi'nin çalışma ilkelerinde kentine sahip çıkma, aktif katılım, çözümde ortaklık ilişkilerinin bütünlüğünde kentlerin yaşanabilir bir geleceğe taşınmasına katkıda bulunmak, çevreye duyarlılık  konuları  bulunmaktadır.
Konu,sadece adı geçen sorun  ile ilgili muhâtaptan bilgi alınması  ve gelen cevabın da bilgilendirme amacı ile kamuoyuyla paylaşılmasından ibarettir.
Söke Kent Konseyi tüm genel kurul üyelerine eşit mesafede ve hepsiyle iş birliği içerisindedir.
Tek amacı Söke’mizin sorunlarının çözümünde  görevimiz de olan kente katkıda bulunma çabasıdır. 
Bu ve benzeri konularda bir çok kurumla çeşitli  benzer yazışmalar girişimler yapmakta, varılan sonuçları da kamuoyu ile aynı şekilde paylaşmaktayız.
Novada Kavşağı sorunları ve Söke’nin sorunlarının çözümü  ile ilgili bugüne kadar  çalışma yapan ve sonuca ulaşılmasında katkısı olan  çözüme yönelik  şimdiye kadar emek vermiş olduğunu öğrendiğimiz başta Vekilimiz Metin Yavuz olmak üzere herkese ve kuruma hiçbir ayrım yapmadan teşekkür etmekte hiçbir tereddüt etmeyeceğimizi, hepimizin ortak amacının Söke’mizin  gelişmesi olduğu inancı içerisinde olduğumuzu kamuoyuna duyurmak isterim.
Söke Kent Konseyi Başkanı
Saliha Ondört