MANŞET Haber Girişi : 09 Kasım 2022 16:19

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU:” ÇOK DEĞERLİ SÖKE HALKINA VERMİŞ OLDUĞUMUZ SÖZÜ GERÇEKLEŞTİRMENİN MUTLULUĞU İÇİNDEYİZ”

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU:” ÇOK DEĞERLİ SÖKE HALKINA VERMİŞ OLDUĞUMUZ SÖZÜ GERÇEKLEŞTİRMENİN MUTLULUĞU İÇİNDEYİZ”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kurmaylarıyla beraber Söke’ye adeta çıkarma yaptı. 3 gün sonra ihalesi yapılacak otogar alanında incelemelerde bulunan Başkan Çerçioğlu, “Çok değerli Söke halkına vermiş olduğumuz sözü gerçekleştirmenin mutluluğu içindeyiz. Proje 2024’ün Şubat’ı gibi bitecek. Yerel seçimlerden önce yani.” dedi.

Başkan Çerçioğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ertuğrul Yamen, Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Ufuk Serdar Özmen ile birlikte Otogar alanındaki projeler için Söke’ye geldi.
Topuklu Efe Çerçioğlu’nu burada Aydın Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Söke Terziler ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Metin Özcan ve  Söke Meyve ve Sebzeciler Odası Başkanı Mustafa Ümit Coşkun karşıladı.
Söke’ye yapılması planlanan yeni otogar alanında incelemede bulunan Başkan Çerçioğlu, “Şimdi değerli arkadaşlar sizlerde biliyorsunuz yine buradaydık. Zaten sizler çok iyi biliyorsunuz. Yeni yapacağımız otogarın yeri burası. 5 gün sonra ihalesi olacak. Yaklaşık 42 bin metrekare alan üzerinde olacak. 3 bin metrekare kapalı alanları olan otoparklarıyla, özellikle esnaf arkadaşların park edebileceği yerler, depolama alanları, kamyon parkı özellikle Söke’nin çok büyük ihtiyacı olan kamyon parkımız burada. Yine alışveriş merkezleri, yine dükkanlar var. Peronlarımız. Daha öncede söylediğimiz gibi kadınlarımızın evde ürettikleri ürünlerin satış noktası, kooperatiflerin satış noktası bu alanda gerçekleşecek. 5 gün sonra da ihalesi olacak. Çok değerli Söke halkına vermiş olduğumuz sözü gerçekleştirmenin mutluluğu içindeyiz. Proje 2024’ün Şubat’ı gibi bitecek. Yerel seçimlerden önce yani.” dedi.