MANŞET Haber Girişi : 10 Kasım 2021 12:30

Başkan Atmaca "Şehitler üzerinden siyaseti şiddet ve nefretle kınıyoruz"

Başkan Atmaca

Söke Şehit aileleri ve Gaziler Derneği başkanı Ulvi Atmaca yazılı bir basın açıklaması yaptı. Atmaca'nın basın açıklaması şöyle:

05/11/2021 tarihinde, PKK terör örgütü tarafından 1997 yılında ŞEHIT edilen İsa GÜMREN in kardeşinin; 
Bingölde verdiği tepki neticesinde, İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan ın Şehit kardeşine karşı yaptığı küfürü tüm Şehit aileleri ve Gazilerimize yapılmış gibi adlediyor esef, şiddet ve nefretle kınıyoruz. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin birliği ve beraberliği için hayatını feda eden Şehitlerimizin, aziz hatıralarına, bizlere emanet yakınlarına saygısızlık edenleri yüce milletimiz asla unutmaz. 
Aziz Şehitlerimizin kanlarıyla kurulan meclisimiz de Teröre destek verenlerle, Şehitlerimizin emaneti olan yakınlarına ağza alınmayacak şekilde küfür etme hadsizliği, alçaklığı ve terbiyesizliğine cüret etme cesaretini gösteren, hiçbir parti milletvekili istemiyoruz. 
Şehit aileleri ve Gaziler olarak; 
Her kim terör sevici, eli kanlı bebek katillerini destekleyen siyasi parti ile temasa geçer ve iş tutarsa karşılarında bizleri bulacaktır. 
Bundan öncede bu hadsizliği ve alçaklığı yapanlarda dahil olmak üzere, Şehitlerimizin emanetlerine ve gazilerimize ağza alınmayacak küfürler eden her kim varsa, derhal yakışmadıkları ve işgal ettikleri makam ve mevkilerden ayrılmaları gerektiğini komuoyuna saygıyla duyuruyoruz.