SİYASET Haber Girişi : 16 Aralık 2022 16:37

BAŞKAN ATABAY'DAN İBB BAŞKANI İMAMOĞLU'NA TAM DESTEK

BAŞKAN ATABAY'DAN İBB BAŞKANI İMAMOĞLU'NA TAM DESTEK

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, hakkında hapis kararı verilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek vermek üzere İstanbul'a gitti.

 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na YSK başkanı ve üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verilerek seçme ve seçilme hakkının yasaklanmasına karar verildi. Karar sonrası Millet İttifakı liderleri ile Türkiye'nin dört bir yanından gelen siyasetçiler ve seçmenler, İstanbul Saraçhane'de düzenlenen mitingte bir araya geldi. İmamoğlu'na destek vermek için toplanan yüz binlerce vatandaş, "Adalet!" sloganları attı.

 

İBB Başkanı İmamoğlu'na destek vermek üzere İstanbul'a giden siyasetçiler arasında Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'da yer aldı. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ile birlikte mitinge katılan Başkan Atabay, burada diğer belediye başkanları, siyasetçiler, milletvekilleri ve parti genel başkanları ile bir araya geldi. İmamoğlu'na sosyal medyadan yayınladığı mesaj ile de destek veren Başkan Atabay, "16 milyonun iradesine sahip çıkmak için Saraçhane’de, İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun yanındayız. Her şey çok güzel olacak!" dedi.