MAGAZİN Haber Girişi : 04 Kasım 2021 09:50

BAŞKAN ATABAY’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

BAŞKAN ATABAY’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim’de göreve başlayan kamu yöneticilerine hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdi.


Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, İlçede yeni göreve başlayan bürokratlara hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdi. İlk olarak Didim Garnizon Komutanı Ali Saçan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Atabay, ardından Didim İlçe Sağlık Müdürü Raziye Savan ve Didim Tapu Müdürü Fatih Sert’i ziyaret etti.  Başkan Atabay’a ziyaretlerinden Didim Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Deveci, E. Öznur Gündoğdu ve Zeynel Şener eşlik etti.

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Kentimizde yeni göreve başlayan Garnizon Komutanımız Ali Saçan, İlçe Sağlık Müdürümüz Raziye Savan ve Tapu Müdürümüz Fatih Sert’i makamında ziyaret ettik. Kendilerine yeni görevlerinin hayırlı olması diliyorum. Kentimizde, vatandaşlarımızın sağlığı ve refahı için elimizden geleni yapmaya her zaman hazırız” ifadelerini kullandı.