MANŞET Haber Girişi : 12 Ocak 2022 18:58

Başkan adayı Koşar, Erol Özhavutçu'nun konuğu oldu

Başkan adayı Koşar, Erol Özhavutçu'nun konuğu oldu

Söke Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Hüseyin Koşar, katıldığı bir programda şoför esnafının sorunlarına değinirken aynı zamanda da Mevcut Başkan Refik Karataş'a meydan okudu.

Koşar, "Biz sorun çözmek için geliyoruz. Çözüm odaklı çalışmalarımız olacak. Başkan Refik Karataş gelsin aynı programa çıkalım ne var ne yok konuşalım" dedi. 

Söke Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Hüseyin Koşar, Maraton TV ekranlarında Erol Özhavutçu'nun sorunlarını yanıtladı.

 Gece gündüz demeden esnafla iç içe olduğunu dile getiren Koşar, büyük projelerinin olduğunu söyledi. 

Şoför esnafının zor günlerden geçtiğini kaydeden Söke Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Hüseyin Koşar, "Pandemi döneminde en çok şoför esnafı etkilendi. Özelikle altını çizerek söylüyorum okul servisi yapan arkadaşlarımız 1 yılı aşkın süre kontak kapattı. Burada da yanlışlar var. Çünkü ben Başkan olmuş olsaydım 17 ilçedeki şoförleri başkanları toplar bir çözüm bulurdum" dedi. 

Koşar, "Söke'mize yeni ve aktif bir vakıf açacağız. Vakfımızın Başkanı Söke'mizin üzerinde emeği çok olan Mehmet Demirezer olacak. Kendisiyle birlikte Söke'miz için gece gündüz demeden çalışacağız. Öte yandan geçtiğimiz günlerde Sazlı mahallemizi ziyaret etmeye gittik ve gerçekten gözlerim doldu çok şahane bir kalabalık bizi karşıladı. Bu durum bizi oldukça mutlu etti. Bizim projelerimiz siyasilerin öyle atıpta tuttuğu projelerden değil ben 8 yıldır hazırlanıyorum. Ayrıca 20 senelikte tecrübem var. Biz aydat toplayan bir Başkan değil çözüm üreten bir Başkan olmak için yola çıktık" ifadelerinde bulundu