MAGAZİN Haber Girişi : 09 Ağustos 2021 12:44

AYDIN'DA MUHTEŞEM DÜĞÜN

AYDIN'DA MUHTEŞEM DÜĞÜN

Aydın'da 22 Şube İle Hizmet Veren ÇETİNLER Yerel Marketler Zinciri Sahibi, Hakan ÇETİN & Serpil ÇETİN Çiftinin Oğlu, Osman ÇETİN - Cansu HAYIT İle Hayatını Birleştirerek Dünya Evine Girdi. Yemekli Bir Düğün Organizasyonu Gerçekleştirdiklerini Dile Getiren Hakan Çetin Yaptığı Açıklamada ''Bugün burada oğlum Osmanın vesilesi ile şehrimizin kalbini hep birlikte yaşıyoruz, sevdiklerimiz, akrabalarımız, çalışma arkadaşlarımız, esnaf arkadaşlarımız, değerli oda ve siyasi parti başkanlarımız, şehrimizin değerli büyükleri herkes burada, Bizler Şehrimizin Marka Marketler Zinciri Olarak Tüm Aydın halkımızın daima yanındayız.

ÇETİNLER Ailesinin Bu Mutlu Gününde Yanımızda Olan Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer ÖZMEN ve Yönetimine, Ak Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü ELBİR ve Yönetimine, Chp İl Başkanı Ali Çankır ve Yönetimine, Chp Efeler İlçe Başkanı Polat Bora MERSİN ve Yönetimine, Mhp Aydın İl Başkanı Haluk ALICIK ve Yönetimine, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan ÜLKEN ve Yönetimine, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahattin ÇETİNDOĞAN ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem ÇERÇİOĞLU'na, Efeler Belediye Başkanı M.Fatih ATAY'a, Aydın Toptan Gıda Çarşısı Esnaflarına, Çetinler Market Zincirleri Tüm Şube Çalışanlarına, Ayrıca Telgraf ile Tebrik İleten Cemiyetimize Katılan İsmini Sayamadığımız Tüm Sevdiklerimize ve Sevenlerimize Herkese canı yürekten teşekkür ediyorum'' dedi.

 

MUHTEŞEM DÜĞÜN

Aydın Yılmazköy Mahallesi Yıldız Kır Düğün Salonunda Gerçekleşen Hakan ÇETİN& Serpil ÇETİN Çiftinin Bu Mutlu Gününde Adeta Görsel Şölen Yaşandı. Düğün Salonunda Bulunan Yüzlerce Çelenk ve Tebrik Mesajları Gözlerden Kaçmadı. Katılımcılar Genç Çiftleri Hem Pistte, Hemde Bu Mutlu Günde Yalnız Bırakmadı. Davetliler, Yöresel ve Geleneksel Oyunlar İle Birlikte Eğlenceye Dahil Olduğu Muhteşem Düğünde Doyasıya Eğlendi.

BEŞ BİN KİŞİYE YEMEK

Hakan Çetin, Düğün Cemiyetinde  Beş Bin Kişiye Yemek Verildiğini Sözlerine Ekleyerek, ''Uzak Yakın Demeden Şehrimizin Dışından Gelen Tüm Misafirlerimize Gerçekten Teşekkür Ederim Böyle Özel Günlerde Birlik ve Beraberlik Gerçekten Çok Önemli Ben Tekrar Tekrar Herkese Teşekkür Ediyorum.'' Dedi

 

Bizde MARATON RADYO TV AİLESİ OLARAK GENÇ ÇİFTİMİZE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ...                                                      

  Haber: Kazım Eren ACER