MANŞET Haber Girişi : 14 Temmuz 2021 13:17

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BÜROKRATLARI SAHADA

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BÜROKRATLARI SAHADA

YURT DIŞINDA YAŞAYAN MAHALLELİLER TOPUKLU EFE’YE  SELAM YOLLADILAR 

Söke’de Büyükşehir Sahada projesi kapsamında Büyükşehir Heyetini Güneyyaka Mahallesi'nde ağırlayan mahallelilere destek yurt dışından geldi.  Yurtışında yaşayan vatandaşlar ziyaret sırasında görüntülü telefon görüşmesi uygulaması ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na hizmetlerinden ve başarılarından dolayı teşekkür ettiler. 

Aydın Büyükşehir Belediye ekiplerinin Güneyyaka Mahallesi'ni ziyaret edeceğini öğrenen vatandaşlar ziyaret esnasında Aydın Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli ile görüntülü telefon görüşmesi gerçekleştirerek mahallelerine yapılan hizmetler için Başkan Çerçioğlu’na teşekkür ettiler. 
Yurt dışında yaşayan Güneyyakalı vatandaşlar görüntülü telefon görüşmesinde Akkentli’ye ” Her yıl izinlerimizde mahallemize geliyoruz. Her geldiğimiz de bir şeyler değişiyor, yollar yapılıyor, zeytinlik yollarımız yapılıyor. Biz yurt dışında çalışıp memleketimize yatırım yapıyoruz. Arazilerimize su hatları çekiliyor. Yeni grup sulamalar yapılıyor. Özlem Başkanımıza kucak dolusu selamlar iletiyoruz. Sıkıntılarımızı Özlem Başkanımıza anında ileten abimiz mahallemizin çocuğu Fatih abi sana da sevgiler gönderiyoruz.” dediler.