KUŞADASI BLD Haber Girişi : 09 Eylül 2022 14:36

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SÖKE'DE HER YERDE

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SÖKE'DE HER YERDE

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşların ve öğrencilerin güvenilir ve kaliteli yollarda seyahat etmelerini sağlamak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatı ile Aydın Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde Söke ve dış mahallelerde yol boyama çalışması yapıyor. Yol çalışmaları okullar açılmadan tamamlanacak.

Aydın Büyükşehir Belediyesi UKOME Ekipleri yolların ve yaya geçitlerinin çizgilerini yeniliyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatı ile Aydın Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi Daire Başkanlığı tarafından Söke ve dış mahallelerde sıcak asfalt dökülen tüm bölgelerde vatandaşların ve öğrencilerin can güvenliği için yaya geçidi uygulamaları, hız kesici ve yatay trafik işaretlemeleri yapılıyor.
Yapılan çalışmaları gören vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirirken, Başkan Çerçioğlu ve ekibine teşekkür ettiler.

AKKENTLİ:“YAYA VE OKUL BÖLGELERİNDE ÇALIŞMALARIMIZA HASSASİYETLE DEVAM EDİYORUZ”
Yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi veren Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli,  “UKOME Ekiplerimiz, ilçe genelinde Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’nun talimatı ile yayaların ve sürücülerin daha düzenli ve güvenli bir trafik akışı içerisinde olmaları için trafik tanzim, uyarı levhalarının yanı sıra eksik veya deformasyona uğramış yavaşlama uyarı çizgileri, yaya geçidi ve yol çizgi uygulamalarına gece gündüz demeden devam ediyor.  Özellikle yaya ve okul bölgelerinde çalışmalarımız hassasiyet ile devam ediyor, öğretim yılı başlamadan Söke ve dış mahallelerde bütün okul geçitlerinin bakımları yapılıyor. Her şey Söke Halkı ve öğrencilerimizin güvenliği için. Buradan Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’na ve UKOME Ekiplerimize Söke Halkı adına çok teşekkür ediyorum” dedi.