MANŞET Haber Girişi : 18 Temmuz 2022 16:29

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN GERMENCİK’TE YAZ TEMİZLİĞİ

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN GERMENCİK’TE YAZ TEMİZLİĞİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yeşil alanlar ve caddelerde yaptığı detaylı bakım, onarım ve temizlik çalışmaları aralıksız şekilde sürüyor. Bahar aylarındaki bakım ve temizlik işlerinin devamı olarak yapılan çalışmalara, uzayan otlar ve ağaç dallarının budanması ile devam edildi. 

Caddeler pırıl pırıl oldu
Bu kapsamda Germencik’te Kurtuluş, Lozan, Ziya Gökalp, Şehit Teğmen Şakir Cezayir caddeleri ile Ortaklar Mahallesi’ndeki Atatürk, Alparslan Türkeş, 7 Eylül, Namık Kemal, Hürriyet ve Sanayi caddeleri üzerindeki yeşil alanlar, ABB Park ve Bahçeler Dairesi ile Çevre Koruma Dairesi ekiplerinin ortak çalışması ile pırıl pırıl yapıldı. Çalışma kapsamında caddelerin üzerindeki ağaçlar budandı, uzayan çimler kesildi ve yolların temizliği yapıldı. Geniş bir kadro ile kısa sürede gerçekleştirilen çalışma mahalleliler tarafından beğeni ile karşılandı. 

Çalışmalar devam edecek
Detaylı temizlik çalışmaları ile hem doğayı koruduklarını hem de vatandaşların daha güzel ortamlarda vakit geçirmesini sağladıklarını belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Özlem Çerçioğlu, Germencik’te yapılan bu çalışmanın diğer ilçeler ile devam edeceğini ifade etti. 

Muhtar Çıray: Çok memnunum, görünen köy kılavuz istemez.
Yapılan çalışmadan memnuniyetini dile getiren 7 Eylül Mahalle Muhtarı Ahmet Çıray, “Çalışmalar çok güzel. Çok memnunum, görünen köy kılavuz istemez. Zeytin ağaçlarını gölgesinde güzel bir alan, burası bir nimettir. Özlem Başkana başarılar diliyorum. İnşallah her şey daha güzel olacak.” dedi.