SİYASET Haber Girişi : 30 Haziran 2022 20:47

ATATÜRK DÜŞMANLIĞI YAPTIĞINI KABUL ETMEYİZ

ATATÜRK DÜŞMANLIĞI YAPTIĞINI KABUL ETMEYİZ

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Davutlar Şubesi yaptığı basın açıklamasıyla Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'e sahip çıktı.

Atatürkçü Düşünce Derneği Davutlar Şubesi yazılı açıklamasında, "Atatürkçü düşünceyi yıpratmak ve kötüye kullanmak amaçlı her türlü çalışma, söz ve eyleme karşı çalışmayı yapmak ADD'nin amaçlarındandır" denildi.


Kuşadasi Belediye Başkanı Ömer Günel'e karşı Ergün Poyraz'ın yürüttüğü algı operasyonuna dikkat çekilerek, "kişisel çekişmelere ADD Davutlar şubesi aracı kılınmamalıdır" denildi.

Başkan Günel'in ADD Davutlar Şubesi ile hiç bir husumeti bulunmadığı belirtilen açıklamada, "Belediye Başkanı Ömer Günel'in Atatürk düşmanlığı yaptığını kabul etmeyiz. Belediye başkanının ADD binasına çöktüğü ağır bir suçlamadır. Belediye ile Şube arasında kira ilişkisi vardır. Ülkemizde kira konusu büyük sorun olmakta ve enflasyon baskısı her kesimi etkilemiştir. Derneğimiz de kira artış sebebi ile etkilenmiştir. Kira ve ecrimisil artışı sebebiyle ADD Davutlar Şubesi tarafından hak arayışı ile dava açılmış ve hakkını kullanmıştır. Başkan Ömer Günel'in şubemize şahsi baskısı ve düşmanlığı olmamıştır. Genel olarak ADD şubelerinde kira her dönem sorun olsa da kira sorunlarını çözebilmiştir. Bu sebeple derneğimizin kişisel sebeplere konu edilmemesini dileriz"