SİYASET Haber Girişi : 14 Aralık 2021 14:50

Altındiş:" Bu önemli projeyi her haneye anlatacağız."

Altındiş:

CHP Söke İlçe Kadın Kolları Başkan Aylin Özcan Altındiş, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun davetiyle CHP il ve ilçe kadın kolları başkanları ile İstanbul'da ki toplantıya katıldı. Toplantı da CHP iktidarında hayata geçirilecek Aile Destek Sigortasının detayları anlatıldı. 

 

Toplantıya katılan CHP Söke İlçe Kadın Kolları Başkanı Aylin Özcan Altındiş, "Çok önemli bir proje. Gelir dağılımını dengeleyen sosyal yardımların çok daha etkili olduğu ve en önemlisi merkezinde kadının olduğu bir proje. CHP' li kadınlar olarak burada olmaktan dolayı çok mutluyum ve heyecanlıyım."Dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’da “Aile Destekleri Sigortası Tanıtım Toplantısı” yaptı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, bu toplantıya yurdun dört bir yanından CHP İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanlarını bizzat davet etti.
CHP Söke İlçe Kadın Kolları Başkanı Aylin Özcan Altındiş de bu önemli toplantıya katıldı.

BAŞKAN ALTINDİŞ:"TOPLANTIYA KATILMAKTAN ÇOK MUTLU VE HEYECANLIYIM"

Geniş katılımlı gerçekleştirilen toplantı sonrası görüşlerini aldığımız CHP Söke İlçe Kadın Kolları Başkanı Aylin Özcan Altındiş, çok önemli bir proje için bir araya geldiklerini belirterek, toplantının verimli geçtiğini ifade etti. Başkan Altındiş, "Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun davetiyle CHP İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanları ile toplantıya katıldık. İktidara geldiğimizde hayata geçirilecek Aile Desteği Sigortası ile ilgili verimli bir toplantı oldu. Çok önemli bir proje. Gelir dağılımını dengeleyen, sosyal yardımların çok daha etkili olduğu ve en önemlisi merkezinde kadının olduğu bir proje. Hayata geçtiğinde ev kadınlığı meslek sayılacak, destek maaşları kadınların hesabına yatırılacak, başvuranın sigortası hemen yapılacak, yoksulluk sınırının altında aile kalmayacak, gençlere eğitim, çocuklara beslenme desteği sağlanacak. Bu proje kadınımızı güçlendiren bir proje. Kadın güçlenirse evdeki çocukta yaşlı da engelli de güçlenir. CHP'li kadınlar olarak burada olmaktan dolayı çok mutluyum ve heyecanlıyım. Sayın genel başkanımız bu çok önemli sosyal devlet projesini biz kadınlara emanet etti. Biz de bu sorumlulukla çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Bu önemli projeyi her haneye anlatacağız." dedi.