SİYASET Haber Girişi : 11 Aralık 2021 20:18

ALKIŞLAR AKKENTLİ'YE

ALKIŞLAR AKKENTLİ'YE

CHP Söke İlçe Danışma Toplantısı'nda Fatih Akkentli, 2008 yılından bu yana kırgın olduğu Önceki Dönem İlçe Başkanlarından Sevim Şahin’in elini öperek barıştı alkış aldı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi  Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, CHP Söke İlçe Danışma Toplantısı'nda tüm salan tarafından alkışlanan  bir harekete imza attı. Akkentli, 2008 yılından bu yana kendisine kırgın olan eski İlçe Başkanı Sevim Şahin'in elini öperek aradaki buzları eritti.

"GEÇMİŞTE YAPILMIŞ BİR HATA"

Söke Chp İlçe Danışma Kurulu toplantısında söz alarak çok önemli konulara değinen Akkentli konuşmasının bitiminde yıllar önce yaşanan ve çözmek için defalarca uğraştığı kırgınlık konusuna değindi. 
Akkentli, "Sevim başkanımız bana 2008 yılından bu yana kırgın. O kırgınlığı bitirmek için iki defa Söke’deki evine çiçek alarak gittim ancak görüşemedim. Daha sonra yazlıktaki evine gittim yine görüşemedim. Burada Sayın İl Başkanımız ve İlçe Danışma Kurulunun değerli üyeleri önünde bir kez daha söylemek istiyorum. Eğer gençliğimizde kendisine bir hata yapmışsam özür diliyorum. Kürsü dışında hiç biri birimizle hiç konuşmuyoruz. O nedenle müsaadesi olursa sizlerin huzurunuzda elini öpmek istiyorum" dedi.

"DUYGULANARAK AKKENTLİ’YE SARILDI"

Akkentli'nin talebinin ardından önceki dönem Söke Belediye Başkanlarından Necdet Özekmekçi, kürsüden inen Akkentli ile Şahin'i yan yana getirdi. Bu sırada Akkentli, Şahin'in elini öptü. Salonda bulunan Chp Söke İlçe teşkilatının çok önemli isimileri bu hareketi alkışlarken, Şahin de duygulanarak Akkentli'ye sarıldı. Şahin, Akkentli'nin takdir toplayan hareketi için teşekkür ettiği öğrenildi. 

CHP İL BAŞKANI ÇANKIR AKKENTLİ’Yİ TEBRİK ETTİ 

Söke CHP İlçe Teşkilatının Danışma kurulu toplamasını yöneten CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır Akkentli’ye bu güzel haraketi için teşekkür etti. Ayrıca Çankır Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mesajı partililere iletirken birlik beraberlik üzerine yaptığı konuşma büyük alkış aldığı öğrenildi.