KUŞADASI BLD Haber Girişi : 22 Nisan 2022 19:14

AKKENTLi, YENiKENT PAZARYERiNi ZiYARET ETTi

AKKENTLi, YENiKENT PAZARYERiNi ZiYARET ETTi

Aydın Büyükşehir Belediye Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Söke Meyve ve Sebzeciler Oda Başkanı Ümit Coşkun ile birlikte Söke Yenikent Mahallesi Pazaryeri’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Akkentli pazarcı esnaflarını ziyaret ederek hayırlı işler temenni etti Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun selam ve sevgilerini iletti. Pazarcı esnafı ile tek tek görüşen Akkentli , bol kazançlar diledi. Akkentli alışveriş yapan vatandaşlar ile de sohbet etti taleplerini dinledi. Aydın Büyükşehir Belediyesinin Söke’ye yapmayı planladığı Otogar ve otopark projeleri hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Akkentli’nin gerçekleştirdiği ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren pazarcı esnafı ve vatandaşlar ise, kendisine çalışmalarında başarılar diledi Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na bol bol selam gönderdiler.


Pazar ve esnaf ziyaretleri hakkında bir değerlendirmede bulunan Akkentli , “Bugün Oda başkanımız Ümit Coşkun ile birlikte Yenikent Pazaryerimizi ziyaret ettik. Muhtarımız Mehmet Dikici’ye merhaba dedik. Daha sonra pazarcı esnafımız ve Ramazan Bayramı öncesi alışveriş yapan hemşehrilerimizle bir araya geldik. Özlem Başkanımızın selamlarını ilettik. Varsa talepleri onları dinledik. Kısacası Hem esnafımızla hem de vatandaşlarımızla çok güzel sohbetler gerçekleştirdik. Artan fiyatlar hem vatandaşlarımızı hem de pazarcılarımızı olumsuz etkiliyor. Söke Yenikent pazarı her geçen gün daha kötüye giden ekonomik krizi en ağır biçimde hissediyor. Vatandaşlarımız karanlık günlerin CHP iktidarında geride kalacağına yürekten inanıyor. Belediyecilik anlamında Türkiye’de altın çağını yaşatan CHP’nin iktidarını vatandaş gönlünde kurmuş. Çok net olarak gördük. Vatandaşlar Özlem Başkanımıza bol bol selam gönderdi aldık kabul ettik. Esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza sıcak karşılamaları için yürekten teşekkür ediyorum” dedi.