MANŞET Haber Girişi : 04 Kasım 2022 23:08

AKKENTLİ, YAPTIĞI PAYLAŞIMLA SÖKE TİCARET ODASI ADAYLARINA BAŞARI DİLEDİ

AKKENTLİ, YAPTIĞI PAYLAŞIMLA SÖKE TİCARET ODASI ADAYLARINA BAŞARI DİLEDİ

Söke Ticaret Odası seçimleri, 5 Kasım 2022 tarihinde yapılacak. 2 adayın yarıştığı seçimler öncesi Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak adaylara başarı dilerken, bugüne kadar görev yapan tüm meclis üyelerine de teşekkür etti.

Söke Ticaret Odası seçimleri, 5 Kasım 2022’de (yarın) Söke Belediyesi Nikah ve Düğün Salonu’nda yapılacak. Sarı Grubun adayı Erkan Kaçar ile Mavi Grubun adayı Metin Sakalar Söke Ticaret Odası üyelerinin teveccühünü kazanmaya çalışacaklar.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, bu önemli seçim öncesi şahsi sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak adaylara başarı diledi. Akkentli, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “5 Kasım 2022 tarihinde yapılacak olan Söke Ticaret Odası seçimlerine her iki listeden tüm sektör guruplarından katılacak olan aday arkadaşlarımıza başarılar dilerim. Bugüne kadar görev alan tüm Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Seçimlerin Şehrimize ve Ticaret Odamıza hayırlara vesile olmasını diliyorum.”