SİYASET Haber Girişi : 29 Mayıs 2023 12:13

AKKENTLİ SÖKE SEÇMENİNE TEŞEKKÜR ETTİ, “UMUTLU YÜRÜYÜŞÜMÜZ SÜRECEK”

AKKENTLİ SÖKE SEÇMENİNE TEŞEKKÜR ETTİ, “UMUTLU YÜRÜYÜŞÜMÜZ SÜRECEK”

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli Söke seçmenine teşekkür etti.

Facebook hesabından "Teşekkürler Söke" başlığıyla paylaşım yapan Akkentli, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçim sonuçlarının 28 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçimine göre artış gösterdiğini belirtti.
Akkentli paylaşımında, " Teşekkür Söke; Mücadelen için, tüm baskılara, tüm karalamalara, tüm zorluklara rağmen iki seçim arasında, aradaki farka %4 daha ekleyip %64 oya taşıdığın için, sandığına, oylarına, demokrasiye ve geleceğine sahip çıktığın için teşekkürler.." ifadesi kullandı.

Parti örgütüne, okul sorumlularına, bilişim sorumlularına, sandık görevlilerine, müşahitlere, Türkiye gönüllülerine, oy ve ötesine teşekkür eden Akkentli paylaşımında şu ifadeleri kullandı; "Teşekkürler Söke;
Mücadelen için, tüm baskılara, tüm karalamalara, tüm zorluklara rağmen iki seçim arasında, aradaki farka %4 daha ekleyip %64 oya taşıdığın için,sandığına, oylarına, demokrasiye ve geleceğine sahip çıktığın için teşekkürler..

Türkiye'nin geleceği için ilk günden itibaren gece gündüz çalışan parti örgütümüze, seçim günü görevini en iyi şekilde yapan okul sorumlularına, bilişim sorumlularına, sandık görevlilerine, müşahitlere, Türkiye Gönüllülerine, oy ve ötesine ve tüm gönüllülere teşekkür ederiz. Halkın iktidarı Söke’mizde ve Aydınımızda devam ediyor.Halkımız için çalışmaktan ve projelerimizi gerçekleştirmekten vazgeçmeyeceğiz. Milyonlarca vatandaşımıza umut olan, ses olan , bizlere güç veren, milletimizin Hak, hukuk ve adalet mücadelesinin Lideri Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte umutlu yürüyüşümüz sürecek".