MAGAZİN Haber Girişi : 26 Ağustos 2022 20:56

AKKENTLİ’DEN CUMHURİYET HALK PARTİSİ DUAYENİ HASAN KAHRAMAN'A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

AKKENTLİ’DEN CUMHURİYET HALK PARTİSİ DUAYENİ HASAN KAHRAMAN'A  DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Cumhuriyet Halk Partisi duayeni Hasan Kahraman’a evinde doğum günü sürprizi yaptı. Akkentli’nin sürprizi karşısında duygulanan Kahraman, doğum günü pastasını keserek, Akkentli’ye teşekkür etti

Bir dönem belediye başkan vekilliği, meclis üyeliği yapan, partinin yönetim kademelerinde görev yapan Hasan Kahraman’ a Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’den sürpriz bir kutlama geldi. 73 yaşına giren Hasan Kahraman’ı Sazlı Mahallesi’ndeki evinde ziyaret eden Akkentli, Kahraman için özel yaptırdığı pastayı birlikte kestiler.

Sürpriz doğum gününde Hasan Kahraman’ın, kardeşi, çocukları ve torunları da hazır bulundu. Oldukça samimi bir ortamda geçen kutlamada pasta yiyip, sohbet ettiler.

Akkentli’nin sürprizinden dolayı mutlu olduğu gözlenen Hasan Kahraman, kendisine teşekkür ederek,” Fatih Kardeşime çok teşekkür ediyorum. Hatırlayıp geldi, sürpriz yaptı. Özlem Başkanımızın selam ve tebriklerini de iletti. Özlem Başkan’a çok teşekkür ediyorum. Çok mutlu oldum. Allah hepsinden razı olsun.” dedi.

Kutlama sonrası konuşan Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, “Siyasetin Partimizin ve Söke’mizin duayen isimlerinden, çocukluğumda hikayeleriyle büyüdüğüm, saygı duyduğum Hasan Kahraman amcamızın doğum gününü kutladık. Çocuklarıyla, torunlarıyla sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum. Ellerinden öpüyorum.” dedi.