SİYASET Haber Girişi : 05 Mayıs 2023 15:07

Ahmet Ertürk'e Çine ve Karpuzlu'da coşkulu karşılama

Ahmet Ertürk'e Çine ve Karpuzlu'da coşkulu karşılama

Aydın’da ön seçimle gelen yegâne adaylardan İYİ Parti ikinci sıra milletvekili adayı Ahmet Ertürk, hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.

Daha ilk günden esnaf-üretici kesimi dâhil ve toplumun her kesiminden vatandaşlarla buluşan Ahmet Ertürk’ün son ziyaret programı, Çine İlçesi’nde gerçekleşti.

Harita Mühendisliğinin yanı sıra aynı zamanda çiftçilik ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren, bu nedenle toplumun her kesimi tarafından tanınan Ahmet Ertürk’e vatandaşlar daha yoğun ilgi gösteriyor.

Ahmet Ertürk’ün kendilerinden biri olduğunu belirten vatandaşlar, mecliste Ertürk’ün sadece Aydınlıların değil tüm üretici ve emekçi kesimin sesi olacağına dikkat çekerek, ‘Bir oy Kemal’e, bir oy Meral’e’ sözleriyle, Ertürk’e olan sevgi ve desteklerini dile getiriyorlar.

Çine programının ardından Karpuzlu İlçesinde de kahve ziyaretleriyle vatandaşlarla buluşan ve çalmadık kapı, dokunmadık el bırakmayan Ertürk’e olan vatandaş sevgisi ve ilgisi, dikkate değer şekilde fark ediliyor.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Ahmet Ertürk ise, ‘Ben sizlerin içinden gelen bir evladınızım. Aydın gibi bir tarım ve hayvancılık kentinde dahi, pazarlarda fiyatlar el yakıyor. Vatandaşlarımız bolluk bereket içinde olması gereken şehrimiz ve ülkemizde, soğanı alırken dahi tek tek saymaya başladı. İnşallah İYİ Parti iktidarında bana gösterdiğiniz yoğun ilgi ve desteği karşılıksız bırakmayacağız. Ülkemiz ve şehrimiz üreticilerimizin desteklendiği, vatandaşlarımızın da her türlü ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabildiği günlere kavuşacak. Mecliste esnaf-üretici ve hayvancılık kesiminin, en güçlü seslerinden biri olacağız. Bizlere olan güveninizi karşılıksız bırakmayacağız’ sözleriyle, vatandaşlara iktidarlarında hayata geçirecekleri projeleri anlattı.